• FOTO HOME

    RUIMTE VOOR
      ONDERNEMEN

  • IMG 8027

    RUIMTE VOOR
      ONDERNEMEN

Zakelijk

“Hoe gaan de zaken?”
Een normale vraag, al dan niet uit beleefdheid dan wel oprechte interesse.
U antwoordt met een enthousiast: “goed!”
Maar weet u ook écht hoe uw zaken gaan? Hoe u er écht voor staat?
Als ondernemer bent u goed in uw vak, u werkt met hart en ziel voor uw klanten, maar kijkt u wel voldoende naar de resultaten van uw inspanningen?

Bij BMA Advies geven wij u up-to-date inzicht in uw financiële positie. Wij kennen uw branche, weten welke problemen u daarin tegenkomt en helpen u bij het maken van soms lastige keuzes.

BMA Advies, een partner die écht naast u staat en met u onderneemt als ondernemer. Gewoon persoonlijk en vertrouwd.

Accountancy en advies

Met een goed georganiseerde administratie houdt u grip op uw bedrijfsvoering. Met de juiste bedrijfsgegevens kunt u inspringen op nieuwe ontwikkelingen en de juiste toekomstplannen maken.

Lees meer

Salarisadministratie

Goed personeel is van essentieel belang, met uw medewerkers kunt u hét verschil maken binnen uw onderneming. U wilt uw personeel dan ook goed en tijdig belonen, want dat is wat ze verdienen …

Lees meer

Advisering bij kredietaanvragen

Hebt u een ‘kredietcoach’ nodig?

Ondernemen is groeien, ondernemen is bewegen.
Maar voor uw ondernemersplannen is geld nodig. BMA kan u adviseren bij uw kredietaanvraag en u als ‘kredietcoach’ verder helpen. U kunt dan blijven doen wat u graag doet: ondernemen.

Lees meer

Fiscaal advies

Fiscaal advies van BMA gaat verder dan alleen het verzorgen van uw belastingaangiften: als ondernemer hebt u te maken met vele fiscale regelingen, die bovendien voortdurend veranderen.
Bij BMA zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen en adviseren wij u graag in het optimaal benutten van de fiscale mogelijkheden.

Lees meer

Bedrijfseconomisch advies

Ondernemen is dromen najagen, uw hart volgen en vaak beslissen op gevoel. Bij BMA begrijpen wij uw dromen en ondersteunen u graag in het najagen van uw idealen.

Lees meer